Saras skivade funderingar

Käraste vän och lyssnare!

Hur har du det nu för tiden? Bra, hoppas jag! Det var längesen jag hörde av mig men ska nu berätta lite om mig själv. Som du vet så har jag sänt ett radioprogram, Saras skivade funderingar, i många år. Du ska veta att det tar lite tid att sätta samman låtarna och jag antecknar vilka låtar jag ska spela för att kunna hålla en någorlunda koll på vald musik. Jag spelar igenom låtarna i förväg och när det är sändning så hör du hur jag funderar högt kring olika saker i största allmänhet mellan varje låt. Musiken är planerad men inte snacket. Och du som känner mig vet att mina sporadiska kommentarer är verkligen sporadiska. Jag brukar lyssna igenom mina program efter sändningen och tänker oftast att jag i nästa program ska vara mindre sporadisk mellan låtarna. Men det är sådant som jag glömmer. Har du kvar dina intressen? Mina är fortfarande samhällsfrågor, musik, filmer, litteratur samt vett och etikett. I mina program pratar jag om relationer, vänskap, moral och frågor kring livet i största allmänhet. Du vet, man är ju sin egen terapeut! Känner du igen det? Du och jag pratade ofta om Kärleken med stort K och eftersom jag fortfarande anser att vi aldrig kan ge eller få för mycket kärlek, så är kärleksfulla låtar mitt bidrag i den frågan. Smart sätt, tycker jag själv. Förresten, hur har du det med kärleken idag? Själv är jag mycket lycklig med man, barn och underbara barnbarn. För många år sedan utbildade jag mig till lärare och arbetar fortfarande en del timmar i veckan och är dessutom engagerad genom olika samhällsuppdrag. Jag gillar att hålla igång. Är du aktiv i någon förening? Det är bra med hjärngympa på ålderns höst plus att vara fysiskt aktiv. Min man och jag tar långa morgonpromenader, vilket är bra för kropp och själ.
Nu har jag nog inget mer att berätta för dig utan hoppas vi hörs av snart. Om du vill så kan du önska en låt! Maila mig eller skicka ett sms! Allt gott! Kram på dig!
PS. Kommer du ihåg att vi brukade säga att våra ord, våra tankar och hur vi handlar mot varandra ger konsekvenser, positiva eller negativa? Självklart ska man ta ansvar för det man säger och gör! Inte skylla på andra! Kallas visst för karma av många. DS.
Med önskan om en fortsatt trevlig dag!
Hälsningar Sara Grimpe Wernersson
Upphovsrätt © 2024 Radio WakeUp | Signify av WEN Themes